Velden zijn niet correct ingevuld
Gordijnenwinkel.nl in uitzending RTL WoonTips

Verzending en levertijd

Na ontvangst van de betaling nemen wij uw bestelling in behandeling. De levertijd varieert per product, over het algemeen kunt u rekening houden met een levertijd van 1 tot 3 weken, met als hoge uitzondering 4 weken.  De levering in doos wordt verzorgd door Regio Express en hangend vervoer door NE Distriservice
De meeste artikelen hebben we op voorraad, hiervoor geldt dat we ons best doen om binnen de hierboven beschreven termijnen te leveren. Wilt u van een specifiek product de verwachte levertijd weten? Neem dan even contact met ons op.

Gratis hangend vervoer vanaf €250,- 

Het vervoer op een hanger is het meest ideale voor uw gordijn. Vanaf het confectieatelier zal uw gordijn op deze hanger blijven en zodanig bij u in een afsluitbare hoes worden afgeleverd.
De handige multifunctionele hanger en hoes mag u houden.

De verzendkosten beneden €250 bedragen €12,95 (België 17,95) Tip: Bestel 2 bijpassende kussentjes (40X40cm) en u betaald geen verzendkosten. 

Gratis in doos vanaf €150,- 

Het gordijn wordt opgevouwen, of om een kussentje in een doos verpakt. Houdt er rekening mee dat er mogelijk vouwen in de stof ontstaan waardoor het gordijn tijd nodig heeft om zich te herstellen.

De verzendkosten beneden €150 bedragen €8,95 (België 12,95)  Tip: Bestel 1 bijpassend kussentje (40X40cm) en u betaald geen verzendkosten. 

Afhalen in Hoogeveen

Er bestaat een mogelijkheid om uw pakket af te halen op onze locatie. U kunt dit aangeven in het bestelproces en hiervoor contact met ons opnemen voor een afspraak. U betaalt dan geen verzendkosten.

 

Bekijk onze meetinstructie video!

MeetinstructiesOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij Gordijnenwinkel op vertrouwen. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard