Velden zijn niet correct ingevuld
Gordijnenwinkel.nl in uitzending RTL WoonTips

Kindergordijnen.nl verkoopt gordijnstoffen van Studio 100!

Kindergordijnen.nl is de eerste webwinkel in Nederland die toestemming heeft om gordijnstoffen van Studio 100 te verkopen. Hierdoor bieden wij een uniek aanbod in kindergordijnen.

Wat is Studio 100?
Studio 100 is een Belgisch bedrijf dat populaire TV programma's maakt en verschillende muziekgroepen en pretparken voor kinderen beheert.

Het gaat dan om shows als: Samson en Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba, Prinsessia, Bobo, Galaxy Park, Jabaloe, Hotel 13, K3 kan het!, Daar is Dobus en Ghost Rockers. 

Studio 100 animatie
Daarnaast maakt Studio 100 ook animatieseries zoals: Maja de Bij, Wickie de Viking, Heidi 3D, K3, animated, Super Mega Hyper Pets, Florrie's Dragons, Spooky Spook, Banana Sam en Rescue4u.

Muziekgroepen
Enkele muzikanten van Studio 100 zijn: K3, Free Souffriau en de Studio 100 band.

Kindergordijnen.nl
Kindergordijnen.nl is de eerste webwinkel in Nederland die toestemming heeft om gordijnstoffen met figuren van Studio 100 te verkopen. Hierdoor bieden wij een uniek aanbod in kindergordijnen!


Bekijk onze meetinstructie video!

MeetinstructiesOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij Gordijnenwinkel op vertrouwen. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard