Velden zijn niet correct ingevuld
Gordijnenwinkel.nl in uitzending RTL WoonTips

Over GordijnenWinkel.nl

GordijnenWinkel.nl is ruim zeven jaar geleden opgezet door Jelmer de Vries, jonge vader en echtgenoot van Jeanet. Een enthousiaste en gedreven ondernemer en een specialist in zijn vak.

Toen hun zoontje Nout op komst was, kwamen Jelmer en Jeanet tot de ontdekking dat er maar een klein aanbod was op het gebied van kindergordijnen. Met zijn jarenlange ervaring in woninginrichting en een eigen webwinkel in gordijnen, was het idee voor GordijnenWinkel.nl snel geboren. Een webshop die zich volledig specialiseert in het inrichten van de kinderkamer. 

Gordijnenwinkel.nl biedt niet alleen een ruim assortiment aan stoffen, het is ook mogelijk om deze gratis op maat te laten maken. Uiteraard kunt u de stof ook los bestellen, zodat u er zelf mee kunt knutselen.

Social media

Volg de ontwikkelingen van GordijnenWinkel.nl ook op sociale media!
https://www.facebook.com/Gordijnenwinkel.nl
https://twitter.com/Gordijnenwinkel

Steun aan goede doelen

Een aantal jaren geleden kreeg Jelmer te maken met de ziekte kanker. Om deze ziekte te helpen bestrijden, doneert GordijnenWinkel.nl de opbrengsten van knipstaaltjes aan Stichting KiKa: Kinderen Kankervrij. Meer daarover leest u hier


Bekijk onze meetinstructie video!

MeetinstructiesOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij Gordijnenwinkel op vertrouwen. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard