Velden zijn niet correct ingevuld
Gordijnenwinkel.nl in uitzending RTL WoonTips

Kindergordijnen met Wickie de Viking

Kindergordijnen met Wickie de Viking zijn bij veel jonge ouders en kinderen populair.

Daarom biedt KinderGordijnen.nl geen groot assortiment kindergordijnen met Wickie de Viking aan welke ook nog eens gratis worden gemaakt!

Wie is Wickie de Viking?

Wickie woont in het plaatsje Flake, samen met zijn vader Halvar en zijn moeder Ylva. Hij is klein voor zijn leeftijd, niet sterk en eerder bang dan heldhaftig. Maar hij is wel heel slim. Hij mag vaak met zijn vader mee op reis. De vaste bemanning van het schip bestaat uit de kleine eigenwijze Sven, vechtersbaas Knud, de oude wijze Bengt, de vrolijke Helar, de reus Oele en de zingende bard Lars. Meestal vinden de andere Vikingen het  maar niets dat Wickie meegaat, maar meestal blijkt al snel dat Wickie hen vaak uit de problemen helpt. Wanneer de slimme Wickie onder zijn neus wrijft, betekent dat meestal dat hij weer een plannetje heeft bedacht.


Bekijk onze meetinstructie video!

MeetinstructiesOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij Gordijnenwinkel op vertrouwen. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard