Velden zijn niet correct ingevuld
Gordijnenwinkel.nl in uitzending RTL WoonTips

Hoe kies ik gordijnen

 

Gordijnen kiezen. Hoe kies je gordijnen bij gordijnenwinkel.nl

Gordijnen kleden je woning aan. Ze hebben veel invloed op de sfeer in je interieur. Met een goede keuze van gordijnen kun je een vertrek een eigen uitstraling, stijl en ambiance geven. 
Er zijn ook andere redenen zijn om gordijnen te nemen. Gordijnen zijn geluiddempend, gaan inkijk tegen en werken energiebesparend. En je kunt met gordijnen je slaapvertrek donker maken zodat je goed kunt slapen. Realiseer je bij je keuze ook dat gordijnen zowel van binnen als van buiten worden gezien.  

Soorten gordijnen
In de eerste plaats heb je overgordijnen, vitrage en inbetweens
Overgordijnen zijn meestal van een ondoorzichtige stof en houden de lichtinval van buiten tegen. Ze worden over het algemeen in combinatie met vitrage of andere gordijnen toegepast. 
Vitrages zijn doorzichtig en temperen de inval van daglicht. 
Inbetweens zitten wat doorzichtigheid betreft tussen overgordijnen en vitrage in. Gekozen kan worden voor verschillende materialen die meer of minder doorzichtig zijn.  

 


Bekijk onze meetinstructie video!

MeetinstructiesOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij Gordijnenwinkel op vertrouwen. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard