Velden zijn niet correct ingevuld
Gordijnenwinkel.nl in uitzending RTL WoonTips

De juiste lichtinval met onze gordijnen

Gordijnen van gordijnenwinkel.nl kunnen werken als lichtfilter of lichtblokkade. Vitrages laten het daglicht vrij naar binnen stromen. Voor alle andere gordijnen is de keuze van de stof bepalend voor de lichtinval.

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is: “hoeveel zonlicht komt er gedurende de verschillende perioden van het jaar binnen en hoeveel vind ik plezierig.” Veel direct zonlicht in een vertrek dan kan dat leiden tot verkleuring van je meubels, tapijten en decoraties. Kies dan bijvoorbeeld voor een enkele laag lichtdoorlatende inbetweens die de lichtinval temperen.

Gordijnen in de slaapkamer

Gordijnen in een slaapkamer kun je voorzien van een voering waardoor de slaapvertrekken extra donker worden. Voor de kinderkamer is dat zo wie zo een aanrader omdat kinderen vaak al gaan slapen terwijl het buiten nog licht is. 

Gordijnen voor de babykamer

We hebben een speciale selectie gemaakt van gordijnen die ideaal zijn voor de babykamer. Met rustige patronen en lichte kleuren in verschillende leuke thema's. Bekijk onze baby gordijnen. Ze zijn allemaal verduisterend leverbaar.


Bekijk onze meetinstructie video!

MeetinstructiesOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij Gordijnenwinkel op vertrouwen. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard